Wanneer iedere seconde telt en er één teveel is

Mijn Bedrijf Online check

Uit onderzoek is gebleken dat iedere seconde 7% conversie kost. Wanneer een site lang nodig heeft om te laden verliezen je bezoekers interesse en is de kans groot dat ze afhaken. Je kan ze immers niet aan de praat houden of een kopje koffie aanbieden.

In tegenstelling tot offline ondernemen zijn online klanten slecht zichtbaar en is conversie erg vluchtig. Jouw klant kan overal zijn. Zorg zo snel mogelijk voor een goede indruk. Mensen moeten immers de website kunnen vinden en snel op de juiste pagina aankomen.

Tijd voor de volgende stap: check je site!

Kan het nog beter? In veel gevallen wel!
Vul in onderstaand veld jouw website in en wij geven direct een eerlijk rapport.

http://
Check

 

Verbeter je conversie met Mijn Bedrijf Online

Klanten die online hun conversie verbeteren met Mijn Bedrijf Online gaan gemiddeld van een rapportcijfer 4 naar 8+. Met ons gedreven team en enthousiasme zoeken wij dagelijks naar verbetering. Zo zijn wij sinds kort ook opgenomen in het leveranciersmanifest van de overheid. Waar we uiteraard erg trots op zijn. Technieken die wij onder anderen toepassen zijn:

  • Beveiligde verbinding voor iedereen (SSL certificaat)
  • Beveiliging van de DNS server (DNSsec)
  • Sneller en verbeterd protocol (HTTP2)
  • Beschikbaar over nieuwe ip adressen (IPv6)
  • Dagelijkse monitoring van Google Pagespeed scores
  • Snelle reactietijd (TTFB)
Tarieven bij Mijn Bedrijf Online

Mijn Bedrijf Online biedt managed hosting aan vanaf €15,00 excl. BTW. per maand. Hiermee maakt jouw website of webshop online indruk, gebruikt de laatste standaarden, wordt dagelijks getest en wint conversie met de seconde. We bekijken samen je wensen, waar we je kunnen helpen en bieden zelfs ondersteuning of ontzorging bij verhuizing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!
Hoe verbeter ik de conversie van mijn website of webshop?
Getagd op: